12.1.18

Wedding Day ~ Kostas & Κaterina (27-12-2017)


  Λίγο πριν εκπνεύσει το 2017 είχα τη μεγάλη χαρά και τιμή να βρεθώ πλάι στην αγαπημένη μου φίλη Κατερίνα (Just K) και στον καλό της Κώστα, στην πιο χαρούμενη και ξεχωριστή ημέρα της ζωής τους: την ημέρα του γάμου τους.

  Τα συναισθήματά μου πολλά... και όλα τους γλυκά και έντονα. Η κουμπαριά μας άλλωστε επισφραγίζει μια φιλία χρόνων, κι εγώ ως μάρτυρας της συνένωσης του ζευγαριού έδωσα ταυτόχρονα και μια υπόσχεση: να είμαι ο άνθρωπος που θα νοιάζεται για τους δυο τους αλλά για και τον καθένα τους ξεχωριστά και που θα στηρίζει πάντοτε το κοινό ταξίδι της ζωής τους.


  Παράλληλα, το ζευγάρι μου έκανε τη μεγάλη (και διπλή!) τιμή να με επιλέξει για τις φωτογραφίες του γάμου τους, δείχνοντάς μου απόλυτη εμπιστοσύνη.  

  Επέλεξα μερικές από αυτές και με την άδειά τους, σας τις παρουσιάζω.


~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Wedding Day ~ Kostas & Κaterina, 27/12/2017
Location: Melissia, Greece 
Photoshooting: Megaro Doukissis Plakentias, Penteli 
Wedding reception: Skyfall Cocktail & Food Bar, Athens 

Copyright © Elli Economou Photography. All rights reserved.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Κώστας & Κατερίνα, 27/12/2017
Τοποθεσία: Μελίσσια Αττικής, Ελλάδα
Φωτογράφηση Γάμου: Μέγαρο Δουκίσσης Πλακεντίας, Πεντέλη
Δεξίωση Γάμου: Skyfall Cocktail & Food Bar, Αθήνα
Φωτογράφος: Έλλη Οικονόμου  (Elli Economou Photographyhttps://elli-economou-photography.blogspot.gr)

Copyright © Elli Economou Photography. Με επιφύλαξη παντός δικαιώματος, όλα τα δικαιώματα προστατεύονται.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~













































Κώστα και Κατερίνα, 

να ζήσετε ευτυχισμένοι, ενωμένοι γερά με τη δύναμη της αγάπης ως τα βαθιά σας γεράματα! 

  Σας εύχομαι τα χρόνια σας μαζί να είναι τα καλύτερά σας, γεμάτα αγάπη, χαρά, ευτυχία, συντροφικότητα, ευημερία και αρμονία.


Σας ευχαριστώ για τη διπλή τιμή που μου κάνατε
 και για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου δείξατε! 



12 σχόλια:

  1. Πολύ ωραίες! Πανέμορφες ήθελα να πω...Μπράβο Έλλημου να ζήσουν τα παιδιά και εσύ πάντα άξια στο πλάι τους.
    Και ως φωτογράφος γάμων επισήμως πρώτη!!
    Να σαι καλά και πάντα χαρές.
    Και ξέρεις λατρεύω τις φωτογραφίες περισσότερο από το την κάμερα. Δεν ξέρω γιατί.
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να ζήσουν και να ευτυχήσουν!
      Σε ευχαριστώ πολύ Άννα μου για τις ευχές σου και για τα καλά σου λόγια.
      Με το τελευταίο τι ακριβώς εννοείς; Δεν είμαι σίγουρη αν κατάλαβα σωστά... αγαπάς να βλέπεις φωτογραφίες αλλά όχι να χρησιμοποιείς κάμερα; Αν περάσεις ξανά έλα να μου πεις!
      Φιλιά κι από εμένα

      Διαγραφή
    2. Ναι αγαπώ πολύ τη φωτογραφία αλλά δεν συμπαθώ βίντεο. Δηλ να τραβάς με την κάμερα ζωντανά κάθε γεγονός. Δεν ξέρω γιατί αλλά όσα ντιβιντί έχω από διάφορες περιστάσεις δεν τα έχω ξαναδεί ενώ τα άλμπουμ τα ξεφυλλίζω συνέχεια. Αυτό εννοούσα.

      Διαγραφή
    3. Τώρα κατάλαβα το σκεπτικό σου.
      Εγώ μάλλον είμαι κάπου στη μέση: μερικά γεγονότα είναι ιδιαίτερα, οπότε καλό είναι να υπάρχει ένα βίντεο από αυτά. Σήμερα ειδικά, που είναι τόσο εύκολο με την τεχνολογία να βρίσκεται παντού (και άμεσα προσβάσιμη). Γιατί οι στιγμές περνούν και χάνονται, δεν επαναλαμβάνονται. Σκέψου για παράδειγμα την πρώτη φορά που έρχεται σπίτι ένα νεογέννητο, ή τα πρώτα του γενέθλια... ή ένα γάμο, όπως στην παρούσα δημοσίευση.
      Η αλήθεια είναι πως κι εγώ είδα το βίντεο του γάμου μου μόνο μία φορά, όταν το πήρα... έπειτα δεν το είδα ξανά. Αν όμως το θελήσω, το βίντεο υπάρχει στη διάθεσή μου για να ανατρέξω.
      Επίσης τα βίντεο έχουν ακόμη ένα καλό: "κρατάνε" και άλλα πράγματα στο χρόνο που δεν μπορεί να κρατήσει μια απλή φωτογραφία, όπως το περπάτημα ενός ανθρώπου, τη φωνή του, το γέλιο του... Πράγματα που σε βοηθούν να τον θυμάσαι (έχω στο νου μου τώρα ανθρώπους μου που δε ζουν πια και τους έχω σε βίντεο). Εκεί η ύπαρξη βίντεο είναι πολύτιμη, θεωρώ.
      Δεν τραβάω κάθε γεγονός της ζωής μας σε βίντεο, πάντως. Και γενικά δε νιώθω άνετα να με τραβάνε βίντεο, πιάνω τον εαυτό μου να μαγκώνει μπροστά στην κάμερα!

      Διαγραφή
    4. Ναι φυσικά συμφωνώ. Και καλό είναι να υπάρχουν βίντεο και υπάρχουν για κάθε στιγμή αλλά θέλω να πω ανατρέχω σε άλμπουμ και βλέπω συχνά φωτογραφίες παλιές αλλά βίντεο τα έχω αποθηκευμένα και τα έχω δει μια φορά όταν τα πρωτοπήρα και τέρμα. Ίσως αυτές οι στιγμές που πέρασαν στο βίντεο είναι ζωντανές και μου προκαλούν συγκίνηση Πχ δεν μπορώ με τίποτε --ακόμη--να δω βίντεο ξανά που υπάρχει η μητέρα μου μέσα. Σε φωτογραφία τη βλέπω οκ αλλά στο βίντεο τόσο ζωντανά δεν μπορώ...ακόμη. Αυτό ήθελα να πω... ναι καλό είναι το βίντεο γιατί ζωντανεύει στιγμές όμορφες αλλά προτιμώ τις φωτογραφίες. Και ναι εσύ έχεις συνηθίσει μάλλον να είσαι πίσω από την κάμερα-φωτογραφικη μηχανή. Αχ βρε Έλλη μου η ικανότητά σου στις φωτογραφίες είναι φοβερή. Μπράβο σου άλλη μια φορά

      Διαγραφή
    5. Καταλαβαίνω πλήρως τι λες για τη μητέρα σου... το βίωσα κι εγώ αυτό με τον πατέρα μου. Το συναίσθημα είναι πολύ έντονο ακριβώς γιατί το βίντεο είναι τόσο ζωντανό όπως λες.
      Φιλιά και πολλά ευχαριστώ για τη συζήτησή μας (και για τα καλά σου λόγια επίσης!)

      Διαγραφή
  2. Έλλη μου τι υπέροχες φωτογραφίες ασπρόμαυρες και έγχρωμες! Οι πόζες δείχνουν ρομαντισμό με μια vintage διάθεση. Ανέδειξες όσο πιο καλύτερα γινόταν αυτές τις ευτυχισμένες στιγμές της Κατερίνας με τον αγαπημένο της. Να ζήσουν ευτυχισμένοι και εσύ πάντα άξια και ως κουμπάρα και ως φωτογράφος.
    Φιλάκια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ Ελένη μου!
      Οι πόζες ήταν αυθόρμητες οι περισσότερες. Επιδίωκα να έχω ένα ρομαντικό και vintage τελικό αποτέλεσμα, αυθόρμητο όμως και όχι στημένο. Δεν μου αρέσουν οι στημένες φωτογραφίσεις και δεν ήθελα σε καμία περίπτωση να έχω τα παιδιά υπό καθεστώς πίεσης ("κάνε αυτό-εκείνο-το άλλο...") Ήθελα να αφεθούν και φρόντισα να έχω όσο γινόταν τα μάτια μου ανοιχτά και να πιάσω όσες περισσότερες στιγμές της ημέρας τους μπορούσα.
      Το σχόλιό σου με έκανε πραγματικά πολύ χαρούμενη! Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  3. Πολύ όμορφες φωτος
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλλη μου
    εκπληκτική η φωτογράφισή σου δένει απόλυτα με μια λαμπερή στιγμή για το νέο μας ζευγάρι με τον Γάμο τους.
    Να σας ευχηθώ, και σένα φυσικά που ήσουνα και κουμπάρα, να είναι ευτυχισμένοι και εσύ κοπέλα μου πάντα άξια να τους καμαρώνεις και να έχετε όμορφες στιγμές.
    Η Κάθε σου λήψη είναι γεμάτη έμπνευση και φως μπράβο.
    Τα φιλιά μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου Γιάννη μου και για τα πολύ καλά σου λόγια!
      Φιλιά κι από εμένα, καλό βράδυ Κυριακής να έχεις και καλή εβδομάδα από αύριο.

      Διαγραφή