15.12.18

Christmas theme park, Larissa


  Για πρώτη φορά το Χριστουγεννιάτικο Θεματικό Πάρκο της Λάρισας "Πάρκο των Ευχών" λειτούργησε το 2017, στο Πάρκο Αλκαζάρ. Οι φωτογραφίες που ακολουθούν λήφθηκαν τότε.

  Φέτος λειτουργεί και πάλι στον ίδιο χώρο (από τις 7 Δεκεμβρίου 2018 έως τις 6 Ιανουαρίου 2019) με ελεύθερη είσοδο, νέες προσθήκες και πολλές δράσεις για μεγάλους και παιδιά.

  Το Πάρκο Αλκαζάρ βρίσκεται δίπλα στις όχθες του Πηνειού και κάτω από το λόφο του Φρουρίου και το Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Αχιλλείου. Είναι μεγάλο σε έκταση, με διαμορφωμένους χώρους, πολύ πράσινο και μια τεχνητή λίμνη με γέφυρα.

  Τη λίμνη ειδικά την έχω δει χειμώνα με χιόνια, άνοιξη, καλοκαίρι, φθινόπωρο... ποτέ όμως τα μάτια μου δεν την είδαν τόσο όμορφη, όσο όταν είναι στολισμένη για τα Χριστούγεννα. Τότε μετατρέπεται σε κάτι μαγικό.  









2 σχόλια:

  1. Για δες ομορφιές ! πραγματικά εντυπωσιακό. Η Ελληνική επαρχία παραδίδει μαθήματα αισθητικής και καλαισθησίας σε μια πεθαμένη πόλη όπως η Αθήνα.
    Την καλησπέρα μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου Γιάννη μου. Ναι, είναι εντυπωσιακός στολισμός και φέτος είναι ακόμη καλύτερος, μιας και έχουν προστεθεί πολλά φωτάκια ακόμη και υποδομές που δεν υπήρχαν την περσινή χρονιά (όπως περισσότερα θεματικά σπιτάκια, ένα τεράστιο φωτισμένο δέντρο, ένα παγοδρόμιο διαφορετικό από το περσινό και άλλα).
      Και στην Αθήνα υπάρχουν ενδιαφέρουσες γωνιές, στολισμοί και θεματικά πάρκα... να τα λέμε κι αυτά. Δε θα την έλεγα "πεθαμένη". Τι είναι αυτό που σε κάνει να το λες, αλήθεια;

      Διαγραφή