9.10.18

Self portrait (experimental)



Self portrait // Αυτο-πορτρέτο



*   Μου αρέσει να βγάζω ρεαλιστικές φωτογραφίες και να αποτυπώνω την πραγματικότητα, αυτό όμως που πραγματικά με εξιτάρει είναι η δυνατότητα που μου δίνουν η φωτογραφία σε συνδυασμό με την τεχνολογία για την παραγωγή υπερρεαλιστικών αποτελεσμάτων.

  Και αισθάνομαι ότι κάτι πρέπει να έχω καταφέρει σχετικά, όταν η φωτογραφία που προκύπτει μου φέρνει στο νου πίνακα ζωγραφικής, δείχνει διαφορετική, λίγο αφηρημένη... και με κάνει να σκέφτομαι ότι πολύ θα ήθελα να την έχω κρεμασμένη στο σαλόνι μου.


 (Αν περιμένατε ερχόμενοι εδώ να δείτε εμένα σε μια συνηθισμένη φωτογραφία, ελπίζω να μη σας απογοήτευσα... πολύ).


6 σχόλια:

  1. Καμία απογοήτευση! Ίσα-ίσα!
    Πολύ όμορφο το σουρεάλ πορτραίτο σου! (Έχει κάτι από x-ray και κάτι από σχέδιο σε μαυροπίνακα!)
    ;-)
    ΣΣΣΣΣΣΣΣΜΟΥΤΣ πολλά, κοριτσάρα μου! (Και χαδάκια στη μουσουδίτσα μας, εεεε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολύ χαίρομαι που δεν απογοητεύτηκες και που σου άρεσε αυτή μου η προσέγγιση. Ακριβώς επειδή έχει κάτι από αυτά που λες, την αγάπησα αυτή τη φωτογραφία!
      Η μουσουδίτσα ανταποδίδει το χαδάκι κι εγώ σου στέλνω πολλά φιλιά :)

      Διαγραφή
  2. Πολύ μου άρεσε η φωτογραφία σου Όχι ότι δεν θα ήθελα μια δική σου χωρίς να τα μαγικά της τεχνολογίας επάνω της...αλλά ναι και εγώ θα την έβαζα στο σαλόνι μου και ευκαιρία να τη φτιάξεις για να την κρεμάσεις.Υπέροχα παιχνίδια κάνεις με τις φώτο σου και εμείς απολαμβάνουμε
    Να σαι καλά
    Φιλάκια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δική μου χωρίς μαγικά δε θα δεις εύκολα! Δεν μου πολυαρέσει να εκθέτω τον εαυτό μου στο διαδίκτυο και ειδικά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Προτιμώ να εκτίθεμαι μέσω της δουλειάς μου... έτσι δικές μου φωτογραφίες βάζω υπό προϋποθέσεις συνήθως. Θα με δεις να είμαι γυρισμένη, "τσαλακωμένη", μισοκρυμμένη πίσω από μεγάλα γυαλιά ηλίου ή πίσω από την κάμερα... όπως εδώ.
      Χάρηκα πολύ που σου άρεσε η φωτογραφία μου! Φιλιά πολλά

      Διαγραφή
  3. Εξαιρετική εικόνα Έλλη. Μου αρέσει αυτό το είδος. Παράγει ξεχωριστές παρουσιάσεις και θεάματα.
    Μπράβο κορίτσι μου. Θα ήθελα να μας κάνεις μια εικονική περιήγηση στην προσωπική σου έκθεση.
    Καλησπέρα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα κι από εμένα! Χαίρομαι που σου άρεσε Γιάννη μου και σε ευχαριστώ για τα όμορφα λόγια σου.

      Η εικονική περιήγηση γίνεται ήδη αν το καλοσκεφτείς, μέσα σε αυτό το χώρο, και θα συνεχίσει να γίνεται όσο έχω υλικό που θεωρώ ότι αξίζει να ανεβεί.
      Έχω ένα αρκετά μεγάλο αρχείο φωτογραφιών που συνεχώς αυξάνεται... να ξέρεις πως ό,τι δημοσιεύω εδώ είναι επιλεγμένο υλικό, οπότε κατά κάποιο τρόπο μπορείς να θεωρήσεις το χώρο (και το περιεχόμενό του κατ΄επέκταση) ως μια προσωπική έκθεση.

      Τώρα, αν εννοείς συγκεκριμένα ότι θα ήθελες να δεις μια έκθεση λήψεων δικών μου (αυτο-φωτογραφιών), θα σε παραπέμψω στην αντίστοιχη σελίδα του ιστολογίου μου που έχει τίτλο "Self-portraits" και θα τη βρεις στις καρτέλες πάνω. Εκεί θα βρεις κάποιες τέτοιες λήψεις.

      Διαγραφή