26.2.18

Argalasti, Pelion


  Υπέροχη θέα, δε συμφωνείτε;


Argalasti, Pelion // Αργαλαστή, Πήλιο



8 σχόλια:

  1. Ωωωωω κάδρο ανοιχτού πλάνου συνόλου....!
    Χαχαχαχαχαχα Έλλη μου, μου επιτρέπεις τον ...κινηματογραφικό προσδιορισμό της όμορφης φωτογραφίας σου εδώ ε ;
    Αυτά τα μεγάλα κάδρα ήταν το "ψωμοτύρι" του Αγγελόπουλου ξέρεις. Μου αρέσει το βάθος πεδίου που έχει η εικόνα και αυτά τα βουνά στο βάθος που αχνοφαίνονται είναι παραμυθένια.
    Εξαίρετη. Καλή σου βδομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χεχε! Χαίρομαι που σου άρεσε! Δεν είχα σκεφτεί τη λήψη μου κάτω από αυτό το πρίσμα, η αλήθεια είναι, επομένως σε ευχαριστώ που με βοήθησες να τη δω και με αυτή τη ματιά. Οι γνώσεις σου, η οπτική σου ή οποιεσδήποτε πληροφορίες είναι πάντοτε ευπρόσδεκτες, το ξέρεις.
      Καλή εβδομάδα επίσης Γιάννη μου και να είσαι καλά.

      Διαγραφή
  2. Υπέροχη θέα συμφωνώ!! Και πεντακάθαρη φωτογραφία. Σαν να έχει μόλις ξεπλυθεί απο τη βροχή το τοπίο, τόσο καθάρια χρώματα. Αργαλαστή...χμ χμ όχι δεν τη ξέρω αλλά στο Πήλιο- τρομάρα μου έλεγα ότι το ξέρω και με τις φώτο σου μάλλον θα ξαναπάω να το μάθω καλύτερα
    Φιλάκια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το τοπίο είχε όντως ξεπλυθεί από τη βροχή, έχεις δίκιο! Με εξέπληξες, δεν περίμενα ότι θα ήταν τόσο εμφανές αυτό στη φωτογραφία...
      Χαίρομαι που μπόρεσα να σου γνωρίσω καλύτερα αυτή τη μικρή γωνίτσα του Πηλίου. Πλησιάζει η Άνοιξη (πέρα από ημερολογιακά, ελπίζω σύντομα και στην πράξη, χεχε! Βαρέθηκα το χειμώνα...) οπότε ευκαιρία για εξορμήσεις.
      Φιλιά πολλά κι από εμένα

      Διαγραφή
    2. Τώρα εσύ΄με εξέπληξες αφού έχεις τόση ικανότητα να φυλακίζεις με το φακό σου αυτό το μοναδικό καθάριο χρώμα μετά τη βροχή που παίρνει η φύση. Είναι μοναδικό το χρώμα του τοπίου μετά τη βροχή το λατρεύω.
      Ευκαιρία για εξορμήσεις ε; Μακάρι....

      Διαγραφή
    3. Εντάξει, ας μην τα παραλέμε για τις ικανότητές μου! Με βοηθάει πολύ η ανάλυση της κάμερας, συλλαμβάνει τα πάντα.
      Μετά τη βροχή ξεπλένονται όλα και αστραφτοκοπάνε, η ατμόσφαιρα καθαρίζει από τη σκόνη και τη ρύπανση... το έχω προσέξει κι εγώ όπως κι εσύ, και μου αρέσει να το βλέπω: είναι σαν να κάνουν όλα restart. Καθαρά και φρέσκα, και πάμε πάλι από την αρχή.
      Ευκαιρία για εξορμήσεις, γιατί όχι; Δε χρειάζεται να είναι μακρινές, άλλωστε. Ακόμα και δίπλα στα πόδια μας υπάρχουν γωνίτσες που δε γνωρίζουμε και μας περιμένουν να τις ανακαλύψουμε.

      Διαγραφή