20.4.17

Street in Rome




Street in Rome, Italy // Κεντρικός δρόμος στη Ρώμη

10 σχόλια:

  1. Πρόσεξε την κλασική ομορφιά των κτιρίων Έλλη. Το πόσο αυτή η πόλη και όχι μόνο σεβάστηκε την ιστορία της. Πολύ όμορφη γωνιά.
    Καλό σου βράδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κλασική ομορφιά, καθαρά κτίρια, συντηρημένα και προσεγμένα. Όχι μόνο έχουν σεβαστεί την ιστορία τους, αλλά την έχουν φροντίσει και αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Δε σου κρύβω πως δεν μπόρεσα να αποφύγω τη σύγκριση με εδώ... στην οποία (σύγκριση) χάσαμε πανηγυρικώς.
      Να είσαι καλά Γιάννη μου, την καλημέρα μου!

      Διαγραφή
  2. Να πάρουμε το πλοίο και να πεταχτούμε για καφεδάκι στη Βενετία;;;
    Μου αρέσει όλη η Ιταλία!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ όμορφη φωτο
    Φιλάκια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όμορφη η Ιταλία και η Ρώμη..και το κομφούζιο καλά κραττεί και εκει. Ξέρεις τι μου έχει κάνει εντύπωση από το εξωτερικό-όπου πήγα-η έλλειψη μπαλκονιών στις πολυκατοικίες. Επειδή-λένε- κοστίζουν ακριβά φτιάχνουν μόνο παράθυρα... Ωρααία γωνιά διάλεξες για φώτο Ιστορία στο σήμερα!! Κσι η Παναγιά είναι στο κτίριο αυτή η αφίσσα που διακρίνω;;
    Καλημέρα Έλλη μου Χρόνια πολλά και καλά. Δεν γύρισες ακόμη έτσι; Καλά να περνάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα Άννα μου, χρόνια πολλά και καλά! Δεν γύρισα ακόμη, ναι.
      Κομφούζιο είναι λογικό να υπάρχει, η οδηγική τους συμπεριφορά δεν είναι όμως όπως εδώ. Τουλάχιστον στη βόρεια Ιταλία, γιατί στη νότια αλλάζουν κάπως τα πράγματα!
      Για τα μπαλκόνια που λες το έχω προσέξει (ήταν κάτι που δεν μου πολυάρεσε, όντας συνηθισμένη από εδώ), δεν είχα σκεφτεί όμως να ψάξω το λόγο... για οικονομία πρόκειται, λοιπόν.
      Στο κτίριο είναι η Παναγία, πράγματι. Το παρατήρησα αυτό και σε άλλα κτίρια, και μάλιστα σε κάποια θυμάμαι οι εικόνες ήταν ενσωματωμένες στις προσόψεις των κτιρίων.
      Καλά να περνάς κι εσύ, φιλιά!

      Διαγραφή