7.3.18

Florence


  Μια πόλη που είδα για πολύ λίγο κι όμως αγάπησα με την πρώτη ματιά. Ευχή μου, να καταφέρω κάποια στιγμή να τη γνωρίσω περισσότερο.



Florence, Italy // Φλωρεντία, Ιταλία



6 σχόλια:

  1. Αυτή η πόλη είναι ευλογία Έλλη μου....! μνημείο ιστοριας και τέχνης.
    Πανέμορφη η εικόνα σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι ακριβώς είναι Γιάννη μου, δεν ξέρεις τι να πρωτοδείς... και όλα τους περιποιημένα και προσεγμένα στην εντέλεια. Χαίρεσαι να περπατάς και να γνωρίζεις.
      Να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  2. Τι μου θύμισες! Πριν χρόνια την είχα επισκεφθεί και εγώ για λίγο βέβαια. Ξέρεις μέσω γκρουπ μισή μέρα υπόθεση. Και δεν φτάνει.......
    Ωραία η φωτογραφία σου
    Σαν Καρτ ποστάλ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχ, αυτό έχω καημό κι εγώ. Το ίδιο ακριβώς πράγμα βιώσαμε. Ήμουν εκεί για πέντε μόλις ώρες, από τις οποίες αφιέρωσα τις 4 (!) για να επισκεφθώ τα Ουφίτσι (ανεπανάληπτη εμπειρία) και την άλλη μία ώρα για περπάτημα στο κέντρο της πόλης. Δεν έφαγα-δεν ήπια για να μπορέσω να δω όσο το δυνατόν περισσότερα, και πάλι όμως... τι να φτάσει η μισή μέρα; Η πόλη είναι όπως λέει και ο Γιάννης, μνημείο ιστορίας και τέχνης. Τόσα πράγματα να δεις!

      Διαγραφή
  3. Άλλη μια τουρίστρια ήρθε να δηλώσει μια από τα ίδια, μόνο που εγώ την έχω δει δυο φορές και δεν ξέρω αν θα την ξαναδώ. Δεν προλαβαίνω αφού!! Πόσα κομμάτια να γίνω η τουρίστρια! ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυταξιδεμένο μου πλάσμα!
      Δύο φορές εσύ; Τυχερούλα... ζήλεψα λιγάκι. Ακόμα νιώθω σαν να μου πήραν το γλυκό από το στόμα που έπρεπε να φύγω τόσο γρήγορα και δεν την είδα όσο θα ήθελα.
      Εν τω μεταξύ έχω χάσει επεισόδια σχετικά με το πού πήγες εσύ πρόσφατα (και με το πού σκοπεύεις να πας στο μέλλον).
      Ευτυχώς πάντως που ταξιδεύεις εσύ και για μένα! :-p Όλο λέω να το κάνω και όλο με προλαβαίνουν (οι λογαριασμοί)...

      Διαγραφή