15.7.17

At work



At work // Στη δουλειά
Kastri Loutro beach, Larissa, Thessaly // Παραλία Καστρί-Λουτρό, Λάρισα, Θεσσαλία



6 σχόλια:

  1. Μαυρόασπρο. Μοναχικό. Ξέρεις Έλλη, μου φέρνει λίγο από τις ύστερες μέρες του Φθινοπώρου όπου οι θάλασσες σιγά-σιγά ερημώνουν.
    Καλό Σαββατόβραδο να έχεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοναχικό, πράγματι. Όταν τον φωτογράφισα σκεφτόμουν πως όλοι ήμαστε εκεί για διασκέδαση, κολυμπώντας χαλαροί ή όντας προστατευμένοι κάτω από τις ομπρέλες, ενώ εκείνος...
      Για τη λήψη καταλαβαίνω τι λες και βλέποντάς την τώρα μέσα από τα δικά σου μάτια, ναι, θα μπορούσε κάλλιστα να είναι και φθινοπωρινή.
      Η αλήθεια είναι ότι η συγκεκριμένη παραλία μου αρέσει γι΄αυτό ακριβώς το λόγο· ακόμη και μες στο κατακαλόκαιρο ποτέ δε θα τη δεις να είναι ασφυκτικά γεμάτη (και ειδικά τις καθημερινές που συνηθίζω να την επισκέπτομαι). Επίσης δεν είναι οργανωμένη σε όλο το μήκος της, αν και υπάρχουν μερικά μπιτς-μπαρ...
      Όπως καταλαβαίνεις, μου αρέσουν τα πιο ήσυχα πράγματα και ψάχνω περισσότερο την επαφή με τη φύση (από ό,τι την επαφή με τα μπιτς-μπαρ και τη φασαρία τους)!!
      Να είσαι καλά και σε ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. Και μένα μου αρεσουν η ερημικες παραλίες Ελλη μου πράγματι η φωτό σου ετσι ασπρόμαυρη σαν να Φθινοπωριάζει είναι.. ..η δουλειά ..χειμώνα καλοκαίρι η ίδια..!!! φιλί..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να είσαι καλά Ρούλα μου, φιλιά κι από εμένα!

      Διαγραφή