23.3.17

Clouds


  Λατρεύω τον ουρανό όταν έχει σύννεφα· καθώς ταξιδεύουν, δημιουργούν σχήματα που με γοητεύουν και εξιτάρουν τη φαντασία μου. 

  Τούτο εδώ το σύννεφο μου θύμισε σκύλο...



Clouds



10 σχόλια:

  1. Η αγάπη μου είναι τα σύννεφα ξέρεις. Και εγώ τα έχω σε πολλές φώτο αν και δεν θεωρούμαι καλή φωτογράφος σαν και σένα ούτε καν φωτογράφος....
    Υπέροχη και αυτή η φώτο σου
    Φιλιά πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι και δική μου αγάπη, οπότε σε καταλαβαίνω απόλυτα! Μου αρέσει πάντα να τα παρατηρώ· τι είδους σύννεφα είναι, τι είδους μορφές και σχήματα σχηματίζουν ταξιδεύοντας... φαντάζομαι διάφορα και με ταξιδεύουν έτσι κι εμένα.
      Σε ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, Άννα μου! Φιλιά πολλά.

      Διαγραφή
  2. Αυτά τα σχήματα με τα σύννεφα στον ουρανό, ανήκουν σε ευαίσθητους ανθρώπους Έλλη. Και μονάχα εκείνοι μπορούν να δουν πίσω απ την πρώτη εικόνα κάτι άλλο κάτι διαφορετικό.
    Ξέρεις, τι μου λέει η Γυναίκα μου, θεωρώ σωστά ;
    Μα.... ας πάμε στα χρόνια του Ελληνικού αρχαίου μύθου. Όσα έβλεπαν οι άνθρωπο τότε στον ουρανό, με τα παιχνίδια που κάνουν τα σύννεφα, θα ήταν αδύνατον να μην πλάσουν τις μορφές και τις ιστορίες που έπλεξαν τότε.
    Όμορφη φωτογραφία για ανοιχτά και "φευγάτα" μυαλά.
    Φιλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου άρεσε το σκεπτικό σου περί ευαίσθητων ανθρώπων, όπως κι αυτό που είπες για τα ανοιχτά και "φευγάτα" μυαλά. Πάντα πίστευα πως τα σύννεφα και τα σχήματά τους ανήκουν σε όλους εκείνους που μπορούν να σταματήσουν ό,τι κάνουν έστω για ένα λεπτό και να στρέψουν τα μάτια τους να δουν τον ουρανό... να τον δουν, όχι απλά να τον κοιτάξουν, με καταλαβαίνεις; Να τον προσέξουν. Υπάρχει τόση ομορφιά γύρω μας, και τι κάνουμε εμείς; Συνεχίζουμε την καθημερινή μας τρεχάλα και απλά, την προσπερνάμε!
      Αυτό που σου λέει η σύζυγός σου είναι ενδιαφέρον και θεωρώ πως έχει δίκιο. Πέρα από τη μυθολογία, μην ξεχνάς πως τότε οι άνθρωποι έδιναν μεγάλη σημασία στον ουρανό και στηρίζονταν σε αυτόν για πολλά πράγματα (οιωνοί και ερμηνείες, βοήθεια για τα ταξίδια...)
      Φιλιά κι από εμένα και να είσαι καλά!

      Διαγραφή
  3. ...που γαβγίζει αλλά δεν δαγκώνει, αντιθέτως! Πολλά φιλιά ✿

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού ξέρεις, την επόμενη στιγμή, στο επόμενο κλικ, μπορεί και να δάγκωσε!!
      Φιλιά κι από εμένα

      Διαγραφή
  4. Αλήθεια είναι Ελλη μου τα σύννεφα δημιουργούν εικόνες και ταξιδεύουν παράλληλα με το νου μας !! Μια εξαιρετική φωτογραφία σου !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή